Vrij Zoeken
Zoeken op naam:
Zoeken op reiscode:
BelgiëNederlandLuxemburgDuitslandGroot-BrittanniëFrankrijk

3-daagse fietsvakantie Fietsen rondom Volendam

Klik op de foto voor een vergroting en meer foto's
Vanaf
€ 97 p.p.
Eigen vervoer
 
8,1
bron:Zoover
Alleen 3-daagse fietsvakantie Fietsen rondom Volendam,
vervoer niet inbegrepen!

Fietsen rondom Volendam
3-daagse fietsvakantie

Afstand vanaf Utrecht ca. 56 km

Ouderwetse gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. Geniet van het gezellige Volendam en de prachtige omgeving tijdens deze korte fietsvakantie.

Highlights
Volendam
Eiland Marken
Kaasmarkt Edam
MonnickendamDagbeschrijvingen:

Polder en dorpenroute ca. 35 km

Deze route vertrekt vanaf het hotel naar Volendam waar u over de dijk richting Edam fietst. Na Warder komt u aan bij Ethersheim, hier speelde het boek van 'Dik Trom' zich af. De schrijver van het boek, J.C. Kievit, heeft hier ook gewoond en op school gezeten. Via Oosthuizen, Middelie en Volendam komt u weer aan bij uw hotel.

Rondje Gouwzee ca. 20 km

Deze route voert u langs de stadjes aan de Gouwzee. Deze stadjes langs de kust van de voormalige Zuiderzee deden zeer goede zaken en waren ooit zo rijk, dat het aangrenzende water Goudzee (later Gouwzee) werd genoemd. Later, met de groeiende concurrentie van Amsterdam en de afsluiting van het IJsselmeer kwam hier een eind aan. Maar u kunt zich nog in dat glorieuze verleden wanen in elk van de stadjes langs de route.

Aeën en Dieënroute ca. 34 km

Deze route start bij het hotel en gaat langs het waterland gebied tussen Monnickendam en Amsterdam. Bij Holysloot kunt u het pontje (excl.) nemen waarmee u de route aanzienlijk inkort. De route gaat door open veenweidegebied van Waterland-Oost, waar oude stroomgeulen van de veenrivieren de Ae en de Die doorheen kronkelen. Het gebied is met zijn bloemrijke graslanden, wuivende rietkragen en talrijke waterplassen rijk aan natuur. In de dorpen langs de route, zoals Monnickendam, herinneren vele typisch Waterlandse stijl gebouwde houten huizen en bruggen aan vroegere tijden.

 
Uw Prijsberekening
Stap 1 Selecteer een beschikbare vertrekperiode
Stap 2 Selecteer het aantal personen
Stap 3 Selecteer een kamertype
Stap 4 Selecteer een verzorging
Stap 5 Klik op een prijs voor de totaalkosten.
 
Beschikbaar, prijs per persoon
 
Beschikbaar en gegarandeerd vertrek
 
Niet beschikbaar